sobota, 18 sierpnia 2012

Paluchy drożdżowe 
z sosem serowo - szpinakowym 
i sosem czosnkowym










Przepis znajdziesz tutaj

10 komentarzy:

  1. Ciekawe czy dałoby się coś podobnego zrobić z masy z chleba bezglutenowego. Spróbuję - dzięki wielkie za inspirację.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeśli wypróbujesz wariant bezglutenowy daj znać;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają oszałamiająco, aż mam ochotę sięgnąć po nie przez monitor :-)
    Pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuję:)
    Pozdrawiam i wracam do kuchni na nocne pieczenie;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Alino! Wspaniałe! Upiekę:)
    Ależ tu pysznie u Ciebie:)
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo mi miło, że się podoba i zachęcam do wypróbowania;)

      Usuń
  6. Piękne zdjęcia, rewelacja. A paluchy.. mmmm:)Dołączam do obserwatorów:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jakim cudem ja na to nie wpadłam ?!
    Wspaniałe!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...