piątek, 14 września 2012

Rogaliki cynamonowe

Cynamonowe rogaliki

Na drugie śniadanie, ciepłe, chrupiące... Z dżemem brzoskwiniowym, oczywiście domowej produkcji.












Przepis znajdziesz TUTAJ

14 komentarzy:

  1. Jeszcze ciepłe musiały być pyszne. I pewnie wspaniale pachniały. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Świeże pieczywo prosto z piekarnika i kubek gorącego mleka,leżak w ogrodzie, ciepły koc i niczego więcej do szczęścia nie potrzeba;) Trwaj cynamonowa chwilo! :)

      Usuń
  2. ależ musiały wspaniale smakować w taką okropną pogodę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Perfekcyjnie zawinięte rogaliki. Cynamon aromatyzuje i ogrzewa każdą chłodną, jesienną chwilę, bardzo mi się podoba Twoje drugie śniadanie!!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Prosto z piekarnika... Były pyszne! Robiłam je kiedyś bez dodatków i muszę przyznać, że z cynamonową nutą bardziej mi smakują:)

    OdpowiedzUsuń
  5. jeśli cynamonowe, to biorę w ciemno :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Rozumiem, że też jesteś z grupy uzależnionych od cynamonu:P

      Usuń
  6. Uwielbiam drożdżowe rogaliki. Kiedyś robiła mi je siostra:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...